top of page
Horizon

Testimonials

Lees hier wat andere mensen hebben ervaren in uiteenlopende sessies.

IMG_2262.JPG

Nuno

Tantrische De-armouring sessie

Ik heb Rebekka een aantal jaren geleden ontmoet op mijn tantrische pad en sindsdien zijn we in verbinding gebleven.  Rebekka is een van de meest gevoelige en creatieve beoefenaars die ik ooit heb ontmoet! Haar aanraking en aanwezigheid zijn transformerend, ze raakt je aan met haar ziel. Haar hele lichaam is een instrument.  Haar energie kan bewegen van zachtheid naar scherpte  en focussen wanneer  nodig!

Ze kan ervoor zorgen dat je je op een zeer veilige manier kwetsbaar voelt. Haar hart is volledig aanwezig als ze werkt. Je voelt de toewijding en jaren van oefening en zelfontwikkeling  wanneer ze je aanraakt. Ze biedt een mooie liefdevolle ruimte voor ons om langzaam en geleidelijk te kunnen  openen.

Ik ben heel erg dankbaar dat onze wegen zich gekruist hebben  Rebekka, het leren en ervaren van je werk was voor mij en mijn persoonlijke proces zeer transformerend!

Heel erg bedankt voor het werk dat je faciliteert en voor je veilige aanwezigheid ❤

Jan en Astrid

Tantrische Koppelsessie

Rebekka is een hele warme persoonlijkheid die ons op een natuurlijke manier met Tantra in aanraking heeft gebracht.

Ze heeft de sessie goed aan laten sluiten bij onze wensen die wij tijdens het intake gesprek kenbaar hebben gemaakt. De sessie heeft ons dichter bij elkaar gebracht en ons bewust gemaakt van onze eigen innerlijke behoeftes.

 

Voor onze relatie is er een periode voor en na Rebekka.

Happy Couple
PHOTO-2021-02-04-11-07-59.jpg

Yashica

Yoni-Keel Dearmouring

Ik kwam bij Rebekka voor een Yoni en keel  dearmouring omdat ik spanning ervaarde in mijn onderbuik, bekkengebied en kaken. Vanuit mijn jeugd weet ik dat daar trauma zit en dit wilde ik graag via het lichaam aanpakken.

 

Rebekka legde uit dat het bekkengebied verbonden is met het kaakgebied en aan beide hebben we gewerkt. 

 

Er was veel afstemming tijdens de sessie en een veilige setting waardoor ik makkelijk kon openen. 

 

Vooral de kaken zijn al na één sessie aanzienlijk verbeterd en ook heb ik nauwelijks meer pijn tijdens mijn menstruatie.

 

Om alle pijnpunten in de yoni te bevrijden zijn meerdere sessies nodig legde Rebekka me uit, dus mijn volgende stap naar volledig stromen wordt de Pelvic Intensive. 

Anita

Tantric Body Dearmouring Sessie

Oké, ik was best zenuwachtig voor mijn eerste sessie. Ik had geen ervaring met body dearmouring of tantra en ik had een soort gezonde spanning over het feit dat ik niet precies wist wat naar boven zou komen, en ik ben iemand die dat soort dingen graag van tevoren weet.

 

Door een gesprek met Rebekka vooraf kreeg ik wel vertrouwen. Wat er loskomt is wel bij iedereen anders maar het is nooit meer dan dat de persoon aankan. Daarnaast voelde ik mij heel veilig en vertrouwd bij Rebekka. Door de sessie heen heb ik het gevoel gehad dat we het samen deden, die steun voelde fijn.

Na de sessie voelde ik mij meer mijzelf en ik voelde me ook goed over mijzelf. Ik kreeg oefeningen mee naar huis die ervoor zorgen dat ik dat gevoel weer kon oproepen en meer verbinding met mijn lichaam gaven.

Rebekka is een schat en ik zou haar iedereen aanbevelen die via het lichaam aan zichzelf wil werken, of gewoon op zoek is naar meer verrijking.

IMG_3034.PNG
Image-1.jpg

Stuart

Dearmouring Sessie

Rebekka biedt een veilige en comfortabele ruimte waardoor ik  diep in mijn opgekropte emoties kon zakken en ze  gaf me de zekerheid om los te laten. Een echte openingservaring. Dank je!

bottom of page