top of page
IMG_20200821_185013.jpg

Dit ben ik

Ik weet als geen ander hoe het is om enorme sterke energie in mijn lichaam te voelen maar tevens ook om mij in  te moeten houden. Zo heftig dat ik het gevoel had uit elkaar te klappen.

Vanaf kinds af aan was ik mij al bewust van deze enorm krachtige energie die door mijn lijf stroomde, ik móest bewegen,  was enorm levendig en ontdekkend.

En al snel werd dit ingeperkt, afgeremd en mij geleerd dat ik me rustig moest houden, aan moest passen, normaal moest doen! Jarenlang heb ik geprobeerd deze energie in te houden, kleiner te maken, andere uitwegen te zoeken maar de frustratie werd alleen maar groter en mijn levenslust minder.

Hierin is verandering gekomen toen ik aan mezelf ben gaan werken , meer in contact kwam met mijn lichaam door middel van Tantra, Body Dearmouring, sexual transformation,

ademwerk, meditatie enz.  Al deze stromingen en methodes hebben ervoor gezorgd dat mijn lichaam haar weg terug vond naar meer expansie, openheid, genot, levendigheid en intensiteit.

Deze levenskrachtige energie zit niet alleen in mij maar in ons allemaal.  Het omgekeerde van wat ik heb ervaren kan echter ook het geval zijn,  dat de energie  "slapend" is gebleven, om welke reden dan ook.  Hierdoor kun je uitputting, vermoeidheid, depressiviteit en  gebrek aan levenslust ervaren. Ook speelt deze energie een belangrijke rol in andere facetten van je leven zoals een verlaagd libido, seksuele overgave,  de levendigheid in je intieme relaties

Ik begeleid jou graag op de weg naar meer expansie, orgastisch bewustzijn en vrijheid!

IMG_20200819_203853.jpg

Mijn teachers en inspiratiebronnen zijn onder andere:

Kaya Jiwan - Robell - Nirav Beej Tantratempel - Susanne Roursgaard - Nuno Rosa - Dean Matuka - Sanna Sanita

bottom of page